Aktuális ma! Top solutions, magyarul csúcsmegoldások üzleti életben takarékos módon!

 

Aktuális ma...üzleti trend!



Mi a trend ma? Eltérő statisztikai számok azt jelzik kevesebb a cégek piaci lehetősége, bővíteni, újítani kellene..... 


Másfelől a lakosság életvitelét, cégek kereskedelme körében ellepi az üzlet meneteket a tartozás, adósság, követelés különböző formái! 


Számoljon velünk, kész üzletágak, új piaci szegmensre nyitáskor! Barter, interim megoldások.


 

Bejegyzéseimben már utaltam arra, hogy a vállalkozások pár fős, vagy  KKV szinten lévő formáiban számos fogyasztói szokás és mérték elállítódott a jogszabályok és gazdasági viszonyok gyengeségei miatt!



Interim...közös siker!



Mi a trend ma?  Eltérő statisztikai számok azt jelzik kevesebb a cégek piaci lehetősége, bővíteni, újítani kellene.....

Másfelől a lakosság életvitelét, cégek kereskedelme körében ellepi az üzlet meneteket a tartozás, adósság, követelés különböző formái!

 Számoljon velünk,  kész  üzletágak, új piaci szegmensre nyitáskor! Barter, interim megoldások itt ma előnyösek lehetnek.

 

A trend, hogy számos  területen a megbízások, fogyasztók, megrendelők elfordulnak a piaci szereplőktől.

Háború árnyékában felfokozott elhúzódás a megrendelésektől, csak minimális élelmiszer, csak néhény kivételes terület dinamikus.

 

Szolgáltatók, alapítványok, szakemberek által vezetett cégek nem tehetnek más új projekt, új irányválasztás, gyakorta elköszönő nyugdíjas volt vezető hiánya mellett, szakemberek hiánya mellett.

A követelések szétterjedése, a  végrehajtások felgyorsulása (Itt a jogszabályi környezet erősíti a tempót...) számos követelés miatt szintén önálló szakmai vezetőért kiált!

 


Mi a trend? Gyors és takarékos üzleti megoldás!



Céges megbízóinknak - 2022 évben elérhető mikrovállalkozások, KKV, KATA vállalkozások részére a piacon a megoldáshoz interim szolgáltatások több szakterülettel.

Fontos a végeredmény, de fontos a  minőségi és üzleti kapcsolatvédelem a  megoldások közben.Társasházi közösképviselők konfliktus és kintlévőség területek, termelő cégek szaktárgyalói területek, interim szakterület management stb.)

Barter a kapcitások, tevékenységek cseréje  lehet ebben a formában. Interim a hiánypótlás  átmeneti intenzív lehetősége, vagy új , kész projekt személyzeti megoldás!

 

Fentiekre figyelemmel számos  lehetőség az üzleti megoldásra! Számoljon velünk,  kész  üzletágak, új piaci szegmensre nyitáskor! 

 

Dr. Pásztor Klára LL. M.